TV Standaard – tv statief – lcd stand-Vloerstandaard

TV statief kopen, waar moet ik op letten?

Een TV standaard of TV statief kopen is niet makkelijk. Er zijn een heleboel aspecten waarop gelet moet worden. In dit artikel zal ik daarom uitleggen, hoe u het beste een TV statief kan aankopen voor uw wensen.

Let altijd op of de website waarop u de aankoop doet wel voorzien is van de juiste keurmerken, bestel bij voorkeur alleen bij een webshop met Thuiswinkel logo. Vraag bijvoorbeeld of er de mogelijkheid is om een showmodel te komen bekijken.
Let bij de specificaties van het TV statief op of het gatenpatroon achter op uw LCD TV, ook wel VESA genoemd aansluit bij die van de bracket op het TV statief.

Het gewicht van uw LCD TV is ook zeer belangrijk, is deze namelijk te zwaar voor het statief dan kiepert het TV Statief voorover.

Schat vooraf het gebruik in en waar het statief geplaatst wordt en bedenk hoe hoog deze dan moet worden. Wilt u bijvoorbeeld in meerdere ruimtes gebruik maken van een TV statief, dan is het handig als deze verrijdbaar is. Gebruikt u een TV statief alleen op beurzen dan moet deze snel op en afgebroken kunnen worden.

In het volgende artikel zal ik een toelichting geven over de verschillende TV statieven op de markt, de verrijdbare TV statieven, de deelbare TV statieven en de elektrische TV statieven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *