TV Standaard – tv statief – lcd stand-Vloerstandaard

TV standaard tip

Een verrijdbare en betaalbare tv standaard. Waar vind je die ?
Voor een verrijdbare en betaalbare tv statief, ideaal voor met name voor beurzen, evenementen, winkels, hotels, horeca en scholen kun je natuurlijk bij vele aanbieders terecht.
Tegenwoordig weten velen ook wel de weg te vinden naar bijvoorbeeld China, of Taiwan, Bangladesh etc. Goedkoop is het daar in elk geval wel, een tv standaard. Echter kom je dan met levertijd, zekerheid en kwaliteit in de knel. Tenzij je wellicht een paar boten vol laat komen.

Beugelsenmeer.nl, leverancier tv standaard op wielen met zekerheid
Een tv standaard, demontabel, of niet, verrijdbaar of niet, bestel je vanuit Nederland, toch het liefst bij een Nederlandse leverancier. Lijkt logisch. Bijvoorbeeld wanneer je een tv standaard besteld bij een webshop met Thuiswinkel. Hierdoor ben je optimaal verzekerd van bepaalde garanties. Bijvoorbeeld van de gratis retourneren van producten. Ook is dit bedrijf gespecialiseerd in een bepaalde branche waardoor er ook specifieke kennis aanwezig is over bijvoorbeeld kabels, kabelmanagement, techniek etc.

Tv standaard binnen 1 dag geleverd
Mits op voorraad worden via Beugelsenmeer de tv statieven de volgende dag al geleverd. Een voordeel van deze leverancier is dat je ook bij Beugelsenmeer.nl kunt aanmelden als reseller, wederverkoper etc. Of via Tradetracker op affiliate basis. Dit betekent ook dat zij zelf de TV Standaard inkopen en de distributeur voor Nederland zijn. Wanneer je dus via andere webshops, of via Bol.com besteld, weet je eigenlijk al dat het via Beugelsenmeer.nl is gegaan.

tv_standaard_hp1d

tv_standaard_hp1d

 

Meest verkochte tv standaard in Europa
De meest verkochte tv standaard in Nederland, maar zelfs in heel europa is de vloerstandaard van MyWall, de HP1d. Zie foto hierboven. En wil je direct bestellen kan deze hier via Beugelsenmeer besteld worden De beste prijs voor deze tv stand die het meest verkocht wordt van Europa.

 

Info tv standaarden in het algemeen
Uiteraard is de meest verkochte tv standaard van MyWall, de HP1d, niet per definitie voor iedereen de beste oplossing. Dat ligt natuurlijk aan het feit wat de wensen en eisen en bedoelingen zijn. Het kan zeer goed zijn dat de standaard demontabel moet zijn en niet verrijdbaar. Bijvoorbeeld. Of meer draagkracht moet hebben en robuuster zou moeten zijn.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *