TV Standaard – tv statief – lcd stand-Vloerstandaard

TV Standaard de luxe

tv standaard met laagste prijsgarantie nieuw in de markt?

Gelezen op https://www.beugelsenmeer.nl/tv-standaard-hp1d:

Even een copy-paste vanaf de tv standaard webshop van Beugelsenmeer, vanwege de laagste prijsgarantie op de hp1d TV Standaaard van Mywall, 1 van de meest verkochte tv standaarden in Nederland.
Dit stuk tekst is namelijk vernieuwd, en belangrijk voor mensen die op zoek zijn naar een dergelijk product;

Dit product heeft Laagste Prijsgarantie!
Vind je dit product bij een andere Nederlandse webwinkel goedkoper? Vraag dan online een offerte aan, stuur ons een mailtje met de link naar de pagina van de concurrent en wij zullen je een aanbieding doen die € 10,- lager is dan onze concurrent!

Ook wanneer je meerdere stuks in 1x wenst te bestellen, is het raadzaam een offerte aan te vragen.

Zonder enige twijfel is dit één van de TV standaarden met de beste prijs/kwaliteit verhoudingen op het internet. Niet alleen fraai van uiterlijk, maar ook zeer solide voor schermen tot 40 kg, voor schermen van 37 t/m 70 inch. Met een VESA gatenpatroon van 200 x 300 tot maximaal 600 x 400 mm. De hoogte van deze HP1D TV standaard is in te stellen tussen de 120 cm en de 180 cm (hart scherm). De bekabeling kan met behulp van kabelklips netjes aan de achterzijde van de pilaar worden weggewerkt, zodat alles er aan de voorzijde netjes uitziet. Ideaal voor gebruik binnen scholen, het kantoorwezen, vergaderzalen en natuurlijk ook op beurzen.

Een scherm met een gatenpatroon van 200 x 200 is ook te bevestigen op de HP1D MyWall TV standaard. Echter dient u hiervoor zelf een extra gaatje te boren, een andere veel gebruikte oplossing is de beugel die op het scherm komt met tyraps te bevestigen aan de horizontale drager van het statief.

Dit luxe verrijdbare TV standaard van Mywall, de HP1d dus, is voorzien van 4 stabiele wielen en heeft op de pilaar een glazen AV plateau waar je, je laptop of je DVD speler bijvoorbeeld op kunt plaatsen. Daarnaast zou je ook nog op de voetplaat iets kunnen plaatsen. Het gewicht dat de glazen voet en het plateau kunnen dragen is maximaal 5kg. Het plateu is overigens over de hele lengte te verplaatsen en kan dus op elke gewenste hoogte worden ingesteld. Meer informatie over de afmetingen van de het MyWall TV Statief kun je vinden onder het tabblad specificaties.

Het scherm kan overigens 90 graden worden gedraaid, zo kun je dus zowel in “Portrait” als “Landscape” de TV ophangen. De TV standaard is voorzien van redelijke wieltjes die natuurlijk ook op slot gezet kunnen worden. De installatie en demontage van het statief neemt een klein half uurtje in beslag, Echter is het wanneer je hem mee wilt nemen naar een beurs handiger om het scherm van de horizontale drager af te halen en met behulp van het schuif mechanisme in de pilaar voor zover als mogelijk in te schuiven. Doorgaans kan deze dan prima mee in de auto, waar je in sommige gevallen dan wel de bank even moet inklappen.

Een ideale beurs standaard is het uiteraard niet, hij is er immers niet voor ontworpen. De meest ideale beursstandaard is één van de deelbare TV standaarden van Smart Metals, echter vallen deze uiteraard in een hele andere prijsklasse.

Heb je vragen over deze TV standaard of één van onze andere verrijdbare TV standaards, neem gerust even contact op. Wij helpen je graag, wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar info@beugelsenmeer.nl

Dit product heeft Laagste Prijsgarantie!
Vind je dit product bij een andere Nederlandse webwinkel goedkoper? Vraag dan online een offerte aan, stuur ons een mailtje met de link naar de pagina van de concurrent en wij zullen je een aanbieding doen die € 10,- lager is dan onze concurrent!

Ook wanneer je meerdere stuks in 1x wenst te bestellen, is het raadzaam een offerte aan te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *