TV Standaard – tv statief – lcd stand-Vloerstandaard

Luxe Professionele TV Vloerstandaard van SmartMetals

Ben je op zoek naar een Professionele TV standaard, met een luxe uitstraling, dan is dit wellicht een interessante optie. Niet de goedkoopste op de markt, maar zeer praktisch en luxe.

SmartMetals Professionele TV Vloerstandaard (max 60kg)

 

 

luxe tv vloerstandaard

luxe tv vloerstandaard

Een professionele vloerstandaard van SmartMetals, voornamelijk gemaakt voor permanente installatie. Deze TV standaard wordt geleverd zonder schermbeugel, deze kun je zelf uitzoeken. Hier is voor gekozen omdat veel schermen een andere ophanging hebben. Door de keuze van een beugel aan de eindgebruiker over te laten, is dit TV statief geschikt voor elk scherm van 32 tot maximaal 65 inch met een gewicht tot 60kg.
Het scherm kan over de gehele lengte van de kolom worden vastgezet, de maximale hoogte is dan +/-190 hart scherm. De kolom is aan de achterzijde voorzien van 3 seperate kabelkanalen, zo kun je de stroom, data en beeldkabels gescheiden houden.

alle universele wandbeugels van SmartMetals zijn geschikt voor dit TV standaard. Hierbij kijk je naar het VESA gatenpatroon van je TV (de horizontale en verticale afstanden tussen de ophanggaten aan de achterzijde van je TV) en kies je een geschikt TV beugel uit.

De TV standaarden van SmartMetals zijn niet alleen fraai van uiterlijk, maar ook zeer stabiel en je kunt de kabels altijd netjes naar de vloer brengen door de inventieve kabelgoten in de kolom. De kabeldoorvoer kanalen hebben een doorsnede van 2x Ø 15mm en 1x Ø 35mm.

Daarnaast zijn er veel accessoires te krijgen voor de systemen van SmartMetals, zo kun je op een statief ook 2 schermen met de ruggen tegen elkaar monteren of een plateau op de kolom bevestigen voor je apparatuur. De kolom verlengen zodat je het scherm nog hoger kunt plaatsen en nog enkele andere mogelijkheden die je kunt vinden onder flatscreen accessoires.

https://www.beugelsenmeer.nl/tvstandaard/tv-statief-tv-standaard/tvstandaard-smart-metals-professioneel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *