TV Standaard – tv statief – lcd stand-Vloerstandaard

ff gekopieerd van www.beugelsenmeer.nl maar wel erg handige tips waar op te letten dus…TV Vloerstandaards op wielen

ff gekopieerd van www.beugelsenmeer.nl maar wel erg handige tips waar op te letten dus…TV Vloerstandaards op wielen

Verrijdbare TV standaard – Een ideale TV standaard binnen het kantoorwezen of het onderwijs en op Beurzen

In deze rubriek vind je ons assortiment verrijdbare TV standaarden, een uitgebreid assortiment met verschillende uitvoeringen en designs van TV standaarden. Al deze TV statieven zijn voorzien van wieltjes en worden vooral gebruik in situaties waar de TV snel en eenvoudig moet kunnen worden verplaatst. De TV standaarden worden veel al gebruikt binnen het onderwijs, maar ook binnen hotels en zalencentra waar men vaak een LCD TV standaard met een TV verhuurd aan de klanten die een vergaderzaal huren en daarbij presentaties geven.

Een verrijdbare TV standaard kan uiteraard ook op een beurs of gewoon thuis gebruikt worden, de meeste TV standaarden zijn voorzien van een systeem waarbij de bekabeling kan worden weggewerkt en veel al voorzien van een plateau waar je bijvoorbeeld een laptop of DVD speler op kan plaatsen.

Waar moet je bij een TV standaard op letten en welke is dan geschikt voor mijn scherm?

De vragen die je, jezelf moet stellen en beantwoorden om een juiste keuze te kunnen maken zijn:

  1.  Op welke hoogte moet het scherm komen wanneer je het gebruikt?
    De ideale kijkhoogte wanneer je zit ligt tussen de 80cm en de 120cm. Echter wanneer je staand kijkt, of er publiek langsloopt op een beurs,of misschien wel staand een presentatie geeft. Dan ligt de ideale hoogte tussen de 160cm en de 200cm.
  2. Wat is het gewicht van het scherm dat op de TV standaard gehangen gaat worden?
    Uiteraard moet het scherm wel aan de TV standaard gehangen kunnen worden. De TV standaarden worden getest met bepaalde gewichten, zodat het geheel wel in balans blijft wanneer de TV aan de standaard hangt. In vrijwel alle gevallen van LED TV’s is het geen probleem, echter heb je bijvoorbeeld een oude grote plasma TV of een grote Touchscreen, dan kan dit gewicht boven 40 kg komen en dan moet je wel even goed opletten of de TV standaard het gewicht kan dragen.
  3. Wat is de VESA maat (het gatenpatroon) van het scherm dat aan de TV standaard komt te hangen?
    De TV moet natuurlijk wel passen op de TV standaard, let daarom goed of het bereik van het gatenpatroon, ook wel VESA maat genoemd. Wel binnen het bereik van de ophanging ligt. Stel je TV heeft aan de achterzijde 4 gaten met een horizontale en verticale afstand van 40cm van elkaar. Dan past deze op de TV standaarden die een bereik hebben van maximaal 400 x 400mm of meer. Ligt het maximale bereik er onder, dan is de TV standaard niet geschikt.

Dit zijn de belangrijkste vragen die je moet beantwoorden voor het uitzoeken van een TV standaard, verder is het verschil van design en eventuele extra’s zoals een laptop plateau, kabelmanagement etc. een keuze.

Onze meest populaire modellen zijn zonder twijfel de Mywall TV Standaard HP1D en de MyWall TV standaard HP100. Dit zijn LCD standaarden die voor alle toepassingen worden gebruikt, doordat ze vrij snel te monteren en demonteren zijn ( +/- 20 tot 30 minuten) en fraai van design zien we deze standaarden ook vaak op beurzen.
Dit ondanks wij ook speciale (professionele) beursstandaarden hebben, die zonder gereedschap binnen 15 minuten zeer eenvoudig te monteren en demonteren zijn, iets duurder in aanschaf, maar wel gemaakt voor beursgebruik, zoals de verrijdbare TV Stand van Smartmetals V400, en de voor de allergrootste Displays, de tot maar liefst 160KG dragende TV Stand

Heb je vragen of wil je advies over verrijdbare TV standaarden? neem gerust contact op. Wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar info@beugelsenmeer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *